Groepsbehandeling

Voor kinderen van 2-7 jaar uit de regio Gooi en Vechtstreek biedt BOKS dagbehandeling in groepsvorm (1 op 3). Deze is voornamelijk gericht op kinderen met autisme. BOKS heeft momenteel twee groepen: van 08.30 - 12.30 en van 08.30 - 14.30. Tijdens deze dagbehandeling worden er meerdere 1 op 1 momenten gecreëerd op de dag om de behandeling in vorm van een training te doen.


Middels PRT, ABA en DTT wordt er gewerkt aan verschillende doelen op verschillende gebieden van de ontwikkeling. Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning en creativiteit! Middels een gezamelijke dagopening wordt de dag gestart, waarna er vervolgens per kind een eigen planning is en de structuur van de groep zichtbaar is middels picto's en afspraken. Wij werken daarbij ook met schoolmateriaal, ontwikkelingsmateriaal en week thema's. Tevens is er een fysiotherapeute betrokken om mee te kijken op het sensorische gebied.


Het doel van onze dagbehandeling is om de kinderen in een korte periode verder te laten ontwikkelen, met als doel doorstroom naar een minder intensieve vorm van behandeling, begeleiding of school.

""Bijzonder, Ontdek, Kracht, Samen""