Wie is BOKS

Even voorstellen:

BOKS is ontstaan uit de visie van drie jonge ondernemers met hart voor de zorg en passie voor 'bijzondere' kinderen en jongeren. Door veel ervaring te hebben opgedaan in de (dagelijkse) begeleiding en behandeling van kinderen en gezinnen, heeft BOKS een eigen visie ontwikkeld en zijn kennis en vaardigheden uitgebreid. Het geeft BOKS voldoening om kinderen te zien ontwikkelen en genieten van hun leven.

Op dit moment zijn er twee enthousiaste en ervaren medewerkers uitvoerend bij BOKS werkzaam. Chantal van Overbeek (Sociaal pedagogisch hulpverlener) en Lotte van Leeuwen (Orthopedagoog), beide mede-eigenaren van BOKS-Zorg, zetten zich sinds januari 2019 in voor kinderen, jongeren en gezinnen via BOKS.

Beide hebben ruim 5 jaar ervaring in het werken met kinderen en jongeren met ontwikkelings- en/of gedragsproblemen. Chantal is zorgzaam en creatief. Zij weet als geen ander het kind of de jongere op zijn of haar gemak te stellen, hierdoor een vertrouwensband op te bouwen en samen te werken aan doelen om de ontwikkeling te stimuleren. Lotte is geduldig en lief, zij voelt kinderen en jongeren goed aan en weet bij hun wereld aan te sluiten. Door de combinatie van praktische en theoretische kennis werkt zij aan de gestelde doelen. Zowel Chantal als Lotte kunnen tevens ouders ondersteunen door het bieden van handvatten en het geven van psycho-educatie. Samenwerking met ouders en de omgeving van het kind of de jongere staat bij BOKS centraal.

Medewerkers van het BOKS-team:

Nikkie

Nikkie is een energieke pedagoog met passie voor het jonge kind. Naast haar werk bij BOKS, leert zij nog door tot forensisch orthopedagoog. Nikkie heeft praktische ervaring met kinderen en is daarbij theoretisch dus ook goed onderlegd! Bij BOKS wil zij zich verder gaan verdiepen in kinderen met ontwikkelings- en gedragsproblemen. Met haar leergierigheid, open kijk op het kind en positieve instelling is zij een fijne begeleider voor het kind.

Natasja

Natasja is een enthousiaste en gedreven ambulant begeleider die van aanpakken weet! Zij heeft ruim 4 jaar ervaring in het begeleiden en behandelen van kinderen met autisme. Hiernaast heeft zij tevens ervaring met verschillende psychische stoornissen, wat maakt dat zij een brede kijk heeft op problematieken en gedragingen van kinderen en jongeren. Natasja geniet van het werken met de doelgroep van BOKS en gaat geen uitdagingen uit de weg, dit maakt haar een zeer sterke begeleider!

Benieuwd naar de mogelijkheden van BOKS voor jullie gezin? Neem contact op met BOKS en krijg een persoonlijke reactie van Chantal of Lotte.

""Bijzonder, Ontdek, Kracht, Samen""