Wie is BOKS

'Donja, Carmen, Natasja, Maura, Sara, Lotte, Carla, Chantal, Tess, Britt'

Even voorstellen: Carmen, Chantal & Lotte

BOKS is in januari 2019 ontstaan uit de visie van drie jonge ondernemers met hart voor de zorg en passie voor 'bijzondere' kinderen en jongeren. Door veel ervaring te hebben opgedaan in de (dagelijkse) begeleiding en behandeling van kinderen en gezinnen, heeft BOKS een eigen visie ontwikkeld en zijn kennis en vaardigheden uitgebreid. Het geeft BOKS voldoening om kinderen te zien ontwikkelen en genieten van hun leven!

De drie gezichten achter het ontstaan van BOKS-Zorg zijn Chantal van Overbeek (Sociaal pedagogisch hulpverlener), Carmen Schlotter (Orthopedagoog) en Lotte van Leeuwen (Orthopedagoog), BOKS zet zich sinds januari 2019 in voor kinderen, jongeren en gezinnen in verschillende regio's.


Ervaring en kwaliteiten

Dit sterkte team heeft ruim 6 jaar ervaring in het werken met kinderen en jongeren met ontwikkelings- en/of gedragsproblemen. Alle drie hebben enkele jaren ervaring in het werken op een dagbehandeling in verschillende functies, daarna hebben zij ervaring opgedaan in het ambulante werken.

Chantal is zorgzaam en creatief. Zij weet als geen ander het kind of de jongere op zijn of haar gemak te stellen, hierdoor een vertrouwensband op te bouwen en samen te werken aan doelen om de ontwikkeling te stimuleren. Carmen is een echte doorzetter, zij zet zich 100% in voor het kind en het gezin waarin zij werkt. Door haar humor en enthousiasme kan ze van elke begeleiding een positieve ervaring maken. Lotte is geduldig en lief, zij voelt kinderen en jongeren goed aan en weet bij hun wereld aan te sluiten. Door de combinatie van praktische en theoretische kennis werkt zij aan de gestelde doelen en maakt nieuwe ontwikkelingen mogelijk.

Zowel Chantal, Carmen als Lotte kunnen tevens ouders ondersteunen door het bieden van handvatten en het geven van psycho-educatie. De samenwerking met ouders, broes/zussen en de omgeving van het kind of de jongere staat bij BOKS centraal.

Medewerkers van het BOKS-team:

Tess

Tess is afgestudeerd als toegepast psycholoog. Naast haar passie en aanleg voor het werken met kinderen en jongeren, heeft zij veel ervaring met het werken in de psychiatrie. Tess straalt rust uit, is geduldig, vriendelijk en leergierig. Zij is gemotiveerd om kinderen en jongeren verder te helpen en nieuwe doelen en ontwikkelingen samen te behalen! Met haar gevoel voor humor en geduld, voelen kinderen zich bij haar snel op hun gemak.

Tess is bij BOKS ook behandelcoördinator van de groepjes op onze dagbehandeling.

Natasja

Natasja is een enthousiaste en gedreven ambulant begeleider die van aanpakken weet! Natasja is sinds september 2019 onderdeel van het BOKS-team. Zij heeft ruim 4 jaar ervaring in het begeleiden en behandelen van kinderen met autisme. Hiernaast heeft zij tevens ervaring met verschillende psychische stoornissen, wat maakt dat zij een brede kijk heeft op problematieken en gedragingen van kinderen en jongeren. Natasja geniet van het werken met de doelgroep van BOKS en gaat geen uitdagingen uit de weg, dit maakt haar een sterke begeleider!
Benieuwd naar de mogelijkheden van BOKS voor jullie gezin? Neem contact op met BOKS en wij helpen jullie graag verder!

""Bijzonder, Ontdek, Kracht, Samen""